Σεπτέμβριος συμβουλές για μια νέα εργασιακή αρχή

Ο μήνας της επιστροφής, στο σχολείο για τα παιδιά, στην εργασία για τους ενήλικες, είναι παράλληλα και μια ευκαιρία για μια νέα «φρέσκια» αρχή στο χώρο εργασίας.

Ακολουθούν ιδέες για μια καλύτερη και πιο αποδοτική επιστροφή στο εργασιακό περιβάλλον.

  • Ανταλλαγή εμπειριών: Μοιραστείτε ιστορίες από τις διακοπές σας με τους συναδέλφους σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει συνομιλίες και να συνδυάσει την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.
  • Επιλογή Θετικής Στάσης: Εστιάστε στα θετικά πλεονεκτήματα της επιστροφής σας, όπως η επανάληψη της συνεργασίας με συναδέλφους, η ευκαιρία να υλοποιήσετε νέα εγχειρήματα ή η συνεισφορά στους επαγγελματικούς σας στόχους.
  • Ανανέωση χώρου εργασίας: Κάντε μια μικρή αναδιαμόρφωση του χώρου εργασίας σας, προσθέτοντας νέα στοιχεία ή οργανώνοντας τον χώρο με έναν τρόπο που σας εμπνέει.
  • Νέοι στόχοι: Καθορίστε συγκεκριμένους επαγγελματικούς στόχους για τον επόμενο κύκλο εργασίας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε προσηλωμένοι και να διατηρήσετε την κινητικότητα.
  • Συναντήσεις Επιστροφής: Οργανώστε μια σύντομη συνάντηση με τον ανώτερο σας ή τον συνάδελφό σας για να συζητήσετε το πρόγραμμα επιστροφής σας, να ανταλλάξετε απόψεις και να διασφαλίσετε ότι είστε στη σωστή κατεύθυνση.
  • Προγραμματισμός: Δημιουργήστε έναν λεπτομερή προγραμματισμό για τις πρώτες μέρες επιστροφής στη δουλειά. Περιλάβετε χρόνο για την οργάνωση των καθηκόντων, την ανάγνωση των emails και την ανανέωση του προγράμματος εργασίας σας.
  • Σωματική άσκηση: Ενσωματώστε στο πρόγραμμα σας κάποιο είδος σωματικής άσκησης, δώστε στην καθημερινότητα σας περισσότερη ευεξία και ψυχολογική ισορροπία.
  • Σχεδιάστε μια σύντομη ολιγοήμερη εκδρομή: Ξεκινήστε να σκέφτεστε τις επόμενες διακοπές σας, ώστε να έχετε κάτι που θα σας κρατάει ενθουσιασμένους.

Στο θέμα της ασφάλειας εξετάστε πως μπορεί να βελτιωθεί με απλές κινήσεις όπως να θέτετε πάντα το σύστημα συναγερμού σε λειτουργία, να αλλάξετε τις μπαταρίες του συναγερμού, αλλά και προγραμματίζοντας την αναβάθμιση της.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 21 0814 4444.

 

Σχετικά άρθρα

 

Union Security, Ασφαλώς δίπλα σας.