Συμβουλές για τη σωστή χρήση του οικιακού Συναγερμού

Αρκεί η ύπαρξη του συναγερμού για να είστε ασφαλής στο σπίτι; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι η αναμενόμενη. Προφανώς, θα πρέπει πρώτα από όλα να γίνεται σωστή η χρήση του Συναγερμού.

Παρακάτω, ακολουθούν ορισμένες σημαντικές συμβουλές, για το τι πρέπει να κάνουμε, έτσι ώστε να έχουμε το συναγερμό της οικίας μας σε σωστή και αποτελεσματική λειτουργία.

  • Ο συναγερμός θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναβαθμίσετε την ασφάλεια σας, υιοθετώντας τη σύνδεση με το ΚΛΣ.
  • Σε περίπτωση που ήδη έχετε σύνδεση ΚΛΣ, η πρόταση μας είναι να την αναβαθμίσετε τοποθετώντας τη συσκευή GPRS για αδιάλειπτη λειτουργία. Με τον τρόπο αυτό θα είναι εφικτό σε κάθε περίπτωση να ενημερωθούν οι αρμόδιοι, να γίνει η ενημέρωση της Αστυνομίας και να υπάρξει έγκαιρη άμεση επέμβαση του Περιπολικού.
  • Ο συναγερμός θα πρέπει να ενεργοποιείται πάντα και σε καθημερινή βάση, όταν λείπετε σε διακοπές και φυσικά τις βραδινές ώρες. Ακόμα και όταν απουσιάζετε έστω και για λίγο, ή όταν στο σπίτι μένουν άτομα μόνα, όπως ηλικιωμένοι ή μικρά παιδιά, πρέπει να είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός σας.
  • Η σωστή συντήρηση του Συναγερμού, είναι άλλο ένα σημείο, που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Το σωστό service και η τακτική αλλαγή μπαταριών είναι πολύ σημαντικά για να έχουμε σε πλήρη λειτουργία το Συναγερμό μας.
  • Τοποθέτηση πινακίδας, ότι η οικία προστατεύεται από σύστημα συναγερμού, ανεξάρτητα αν προστατεύεται ή όχι. Έχει αποδειχτεί ότι η τοποθέτηση επιδρά αρνητικά στην εισβολή και ληστεία της οικίας.
  • Εκπαίδευση των χρηστών του συστήματος για την εύκολη και απροβλημάτιστη χρήση του. Ασύρματα τηλεκοντρόλ και κάρτες αποτελούν πολύ καλή λύση σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που αδυνατούν να θυμούνται ή μπερδεύουν έναν ή περισσότερους κωδικούς.
  • Ο κωδικός ασφαλείας/αφόπλισης του Συναγερμού θα πρέπει να μένει μόνο μεταξύ των μελών της οικογένειας και να μην διαρρέει σε τρίτους.

Συνοψίζοντας, θα πρέπει να γίνεται καθημερινά η ενεργοποίηση του Συναγερμού σύμφωνα με τις οδηγίες σωστής λειτουργίας, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε την ασφάλεια που μας προσφέρει.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σε σύστημα Συναγερμού επικοινωνήστε μαζί μας για να υλοποιήσουμε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η Union Security δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις πετυχημένες υλοποιήσεις συστημάτων κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Με την σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία της σας εγγυάται ένα αξιόπιστο τελικό αποτέλεσμα.

 

Σχετικά άρθρα:

Προσοχή συναγερμός χωρίς σύνδεση ΚΛΣ δεν είναι ολοκληρωμένη ασφάλεια

Σωστή εγκατάσταση συστήματος Συναγερμού

Λειτουργία Συναγερμού και ΚΛΣ χωρίς διακοπές

 

Union Security, Ασφαλώς δίπλα σας.